Uncategorized

Magna bygger Peugeot RCZ Convertible

bortset fra de store lanceringer fra Major Carm Akers, Magna Steyr, det Østrig-baserede firma, der bygger biler som den lille paceman og landmand under kontrakt, vil bruge Geneva Motor Show til at debutere sit synspunkt Top Convertible Roofing System System.
Virksomheden har bygget RCZ til Peugeot – indtil videre er der blevet bygget meget mere end 50.000 eksempler på sin fabrik i Graz, Østrig – og valgt at passe til sin visning af top glidende foldetagningssystem til Peugeot RCZ Coupe for at demonstrere, hvordan systemet fungerer .
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Peugeot RCZ-cabriolet er ikke en ægte drop-drop, da tagsystemets søjler forbliver på plads, ligesom de gør på en Fiat 500C eller Citroen DS3 Cabrio.
Imidlertid er det øverste tagdækningssystem værd at nævne, da det inkluderer gennemsigtige glassegmenter integreret i lærredstaket. Glasafsnittene er forskellige former, hvilket giver et tydeligt udseende, når tagsystemet er lukket. Derudover er de formet til at bevare RCZ Coupe’s slående dobbeltboble tagdækningssystemdesign.
Vis øverste tagdækningssystem ruller tilbage fra toppen af ​​forruden og stabler over bootlid som en venetiansk blind. Tagdækningssystemet tager 12 sekunder at lukke, og stakken med glasafsnitt trin 200 mm, hvilket sikrer, at bageste synlighed ikke er så dårligt kompromitteret. Magna hævder også, at foldesystemet ikke går på kompromis med det bagerste sæder, selvom det altid har været en stram klemme i RCZ Coupe alligevel.
”Inspirationen til denne konceptbil stammer fra Magna Steyrs Mila Concept Series, der demonstrerer de forskellige produktdesign- og tekniske kapaciteter, som vi kan levere til kunderne,” sagde Günther Apfalter, præsident for Magna Steyr. ”Vi er glade for at tage vores originale View Top Design Concept og bringe det tættere på virkeligheden ved at fremvise det som et koncept på et sportsbilproduktionskøretøj.”
Magna har ikke bekræftet, om View Top Roofing -systemet vil blive sat i produktion, men viser konceptet i Genève foran større bilproducenter med henblik på at tiltrække fremtidige investeringer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *