Uncategorized

Koenigsegg driller New Supercar for 2022

Koenigsegg var ikke netop i dårlig type sidste år med både Jessko såvel som Gemera, der debuterede. Via en kryptisk udgivelse på Instagram har det svenske brand imidlertid erklæret sin nytårsopløsning for 2022 for at være “mere ultimativ ydelse med smart teknik såvel som ideel design”, hvilket antyder, at et nyt design muligvis blev afsløret senere på året.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mens forbedringer til den eksisterende række Koenigsegg -hypercars bestemt er spændende, var brandets forsikringskrav gået sammen med et profilbillede af, hvad der måtte være et nyt design, der skal tilslutte sig brandets rækkevidde.

Ny Koenigsegg Gemera er en firesædet, 1.700bhp, £ 1,4 mio. Hyperbil

Det eneste billede, der er udstedt af det svenske firma, viser et ret kompakt udseende design med en enkel, streaming skulderlinie såvel som et omhyggeligt lysbue.
Dette silhuetterede skud såvel som mærkets stærke løfte antyder en ny tilføjelse til den ekstremt specielle line-up 20 år efter Koenigsegg først leverede sin CC8S-superbil, mens et mere muligt antydning til et nyt design er, at det store flertal af Koenigseggs kun Bliv i produktion i en ekstremt kort periode, såvel som Regera har været med os siden 2017.
Med plug-in hybridinnovation, der bruges på ædelaen for at forbedre både ydeevne såvel som dets miljømæssige legitimationsoplysninger, har dette provokeret yderligere formodning af, hvornår den allerførste fuldt elektriske Koenigsegg vil gøre et udseende-at tage kampen til andre elektriske hypercars, såsom De, der er lavet af Rimac – såvel som med sin succes med at producere en ‘lille, venlig kæmpe’ i ædelaen, er det gradvist et problem for ‘når’ snarere end ‘hvis’ Koenigsegg skifter til helt elektrisk. Det ville heller ikke være urimeligt at forvente, at dette snart forekommer.
Naturligvis er det hele kun formodning på dette tidspunkt, men med et så stærkt omdømme at opretholde såvel som en historie med private ingeniørinnovationer, er det usandsynligt, at Koenigsegg vil stoppe med at arbejde på online lige så meget som sin nytårsopløsning i en metode eller En mere – det er bare en bekymring for nøjagtigt, hvor stærk det betyder at være.
Tjek de hurtigste accelererende biler og lastbiler i verden her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *