Ny Sony Vision S 02 EV IDEA bekræfter biler og lastbilopbygningsambitioner

Sony har udsat et andet elbiler og lastbilkoncept, visionen S 02, samt verificeret, at det alvorligt tænker på at ende med at være biler og lastbilproducent.
Den japanske elektronikgigant chokerede 2020-forbrugerelektronikshowet (CES), da det rullede Vision-S, et Tesla-design S-Rivalling Saloon. Det insisterede på det tidspunkt, at bilerne og lastbilen var en testbed for sin sensor såvel som 5G køretøj-til-køretøj-teknologi, skønt sandheden, som køretøjet var blevet udviklet, såvel som konstrueret af Magna Steyr i Østrig-en virksomhed, der allerede Udvikler dem som Jaguars I -Pace on Contract – viste, at det havde det potentielle at endte med at være en produktionsvejmodel.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nu, efter to års fremskridtstest af visionerne i Europa såvel som Japan, har Sony udsat Vision-S 02 som en del af sit 2022 CES-udstillingsvindue. Det er en syv-sædet, ren-elektrisk SUV, der er 4,85 meter lang-så det ville være tættest på Teslas design Y på størrelse. Sony har verificeret, at den sidder på nøjagtigt den samme platform, da visions-S-salonen såvel som de begrænsede tekniske specifikationer, der hidtil er udsat for at understøtte dette.

Bedste elbiler og lastbiler til at købe 2022

Ligesom den tidligere model har Vision-S 02 et par 200 kW motorer, en på hver aksel, så det ville give firehjulstræk såvel som en integreret output på 536bhp. Der er ikke frigivet nogen accelerationsfigur, men Sony oplyste i 2020, at visionerne kan nå 62 km / h på mindre end fem sekunder, såvel som den højere SUV ville stadig være omkring dette tal. Den siger, at den nye SUV har en tophastighed på “mere end 112 km / h”, men har imidlertid ikke verificeret batteriinnovation eller størrelser eller leveret nogen form for indikator på bilens rækkevidde.
9

Officielle billeder viser, at Vision-S 02 har lignende indvendige stil-signaler som de originale vision-S’er med en fuld-bredde high-definition-skærm i stedet for en traditionel fascia, såvel som nakkestøtteskærme til passagerer i anden række. Der er ligeledes en roterende controller i midten af ​​den tredje række – potentielt muliggør dem i det sjette såvel som syvende sæder til at styre lyd- eller multimediefunktioner.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *