Ny Nissan Note 2013: Hvad kan man forvente

Den nye Nissan-note vil sælges senere på året, men i modsætning til den aktuelle model, som er en supermini-MPV til at konkurrere som Honda Jazz, 2013 Nissan Note Vil i stedet vælge dem som almindelig supermini som Ford Fiesta og Hyundai I20.
Nissan Bemærk styling
Den nye styling blev forhåndsvisning af invitationskonceptet på Geneva Motor Show i 2012, mens produktionsbilen blev afsløret på dette års show.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

De scallopede flanker og skulpturerede forlygter hjælper med at give den nye bil et fedt nyt look. Forlygterne låses nu sammen med gitteret, og der er en U-formet krølle i dørene. Dette kaldes ‘Squash Line’ og er inspireret af flyvningen af ​​en squashkugle, der rejser rundt om en domstol.
Indvendigt tilskynder til informationen på instrumentbrættet grønnere kørsel, mens den glidende bagbænk sæde overføres fra den forrige bil, så ejere let kan ændre mængden af ​​benplads eller bagagerum.
Nissan -note -dimensioner Den nye note er den samme længde og bredde som den aktuelle bil med en identisk akselafstand, men er lidt lavere, og bagagerummet er op fra 280 til 300 liter.
Nissan Note Specs
Tre trimmer vil være tilgængelige-Visia, Acenta og Tekna-og alle biler får stop-start-systemer, seks airbags og cruise control. Den øverste række Tekna indeholder også Nissans nye sikkerhedsskjold.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *