Tesla Model 3 TOPS UK Nye bilregistreringer til april

Tesla Model 3 har toppet de britiske nye bilregistreringsdiagrammer for april måned, men i en måned, der har set antallet af nye biler, der rammer britiske veje, falder til deres laveste niveau, fordi 1946.
Tesla registrerede 658 Model 3S i sidste måned og placerede den foran Jaguar I-Pace og stadigt populære Vauxhall Corsa i et britisk nyt bilmarked 97 procent sammenlignet med april 2019.

Bedst sælgende biler 2022: Storbritanniens top 10 mange populære modeller

For at sætte Model 3’s april -førende numre i sammenhæng førte March’s mange populære nye model – Ford Fiesta – det forrige sæt tal med 6.687 registreringer i slutningen af ​​måneden.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

På 2. pladsen registrerede Jaguar 367 I-PACES, hvilket indebærer, at de to øverste steder i Storbritannien begge var besat af luksuselektriske køretøjer. Mens Vauxhall satte 264 Corsas på vejen.
Teslas succes med det, der har været den sværeste måned for det britiske bilmarked, fordi efterkrigstiden er delvis tilskrives sit kontaktløse leveringssystem. Tesla har leveret et stort antal af sine biler direkte til kunderne i nogle år nu – men med sine sælgere, der lukker den 24. marts, efter regeringsretningslinjer, skiftede virksomhed har været nødt til at suspendere britiske operationer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *