Uncategorized

Ny 2022 MG4 for at dukke op som budgetplan alternativ til VW ID.3

MG vil udvide sin sort i Storbritannien senere på året såvel som har drillet en ny all-elektrisk model, som mærket siger, at den vil udsætte Mod slutningen af ​​2022.
Selvom der ikke er nogen officiel bekræftelse, antyder data på brandets britiske websted, at bilen kaldes MG4. Sammen med teaserbillederne antyder dette, at det vil være en større husholdningslugeback sammenlignet med brandets MG3 Supermini.

Ny MG ZS EV 2021 Review

MG har allerede verificeret størrelsen på køretøjet på 4,3 meter lang, hvilket sætter MG4 i konkurrence med husholdningsudviklinger som Volkswagen Golf. Ud over den allelektriske drivlinje vil MG4 være en rival for køretøjer som Volkswagen ID.3, Citroen E-C4 samt kommende Peugeot E-308, omend med en meget mere overkommelig etos.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Lækkede patentbilleder fra Kina kan muligvis pege metoden til bilens stil. Det absolut moderniserede look, som vi har forhåndsvisning af i vores specielle billeder, er i modsætning til mærkets sprog i stor Grille-stil, der i øjeblikket bruges.
8
Om vores adsclose denne annonce

I stedet forventer vi, at MG4 vil omfavne meget mere normale EV -stilelementer. Teaserne udsætter sideskørter med chunky sort plastisk beklædning, hvilket antyder, at den nye MG vil være en forhøjet hatchback i retning af Volkswagen ID.3 såvel som den nye Renault Mégane E-Tech Electric, snarere end en lavere ridning, A Meget mere traditionel husholdningshatchback, ligesom situationen med Peugeots altelektriske E-308.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *