Uncategorized

Den første nye ‘originale’ Jaguar XKSSS D-type afsløret i LA

Jaguar har afsløret den første af et løb på ni XKSS D-typer, der er produceret nøjagtigt til 1957-specifikationen på Peterson Automotive Museum i Los Angeles, der er tidsbestemt til at falde sammen med 2016 LA Motor Show.
Hver bil vil blive bygget for hånd af Jaguar Classic ved hjælp af en kombination af periode og moderne teknikker, idet de tager anslået 10.000 arbejdstimer at gennemføre. Alle ni eksempler er allerede solgt med prismærker, der overstiger 1 million pund, og købere modtager deres biler i hele 2017.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det er den anden fortsættelsesmodel, Jaguar har produceret-i 2014 skabte Marque seks klassiske E-type letvægts, der er tro mod deres oprindelige specifikationer, og erfaringer fra dette projekt er blevet anvendt på dette.
6

Ligesom E-typen letvægts får de nye XKSS-modeller periodekassisnumre, der indtager stedet for ni biler, der er ødelagt i en brand ved Jaguar’s Brown Lane-anlæg i 1957.
Den engangs XKS’er, der vises i Los Angeles, vil blive brugt som en plan, hvorfra kundebilerne skal bygges, og er kulminationen på 18 måneders forskning og udvikling.
Flere originale eksempler på XKSS fra 1957 blev scannet for at opbygge et omfattende digitalt billede af bilen, inklusive dets karosseri, chassis og dele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *