Ny Porsche Panamera Platinum Edition introduceret fra £ 83.510

Porsche Panamera har noget boet i skyggen af ​​Taycan nogensinde, fordi EV blev lanceret. Mærket er imidlertid ivrig efter at klø et par popularitetspunkter tilbage for sin ældre saloon med denne nye specialudgavevariant, kaldet Platinum Edition.
Købere kan ligeledes få Panamera i specialudgaven som en ejendom, såvel som en af ​​de drivlinjer, der tilbydes, er E-Hybrid PHEV-opsætningen. Omkostninger begynder fra £ 83.510 for den mest overkommelige V6 -variant.

Audi Rs 6 Avant vs Porsche Panamera Sport Turismo

Opgraderinger over de grundlæggende Panamera inkluderer nye 21-tommers legeringshjul, Matrix LED-forlygter, et panoramisk glas soltag, sorte udstødningsforslag samt platinfarvede trim til kofangere såvel som badges. Det har ligeledes privatlivsglas såvel som et tydeligt sæt baglygter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Teknologi inkluderer adaptiv luftophæng, auto-dæmpende dørspejle, hjælp til parkeringsplads med et vending af videokamera samt et Bose-surround støjsystem. Hybriddesign får ligeledes en indbygget 7,2 kW oplader.
7

Inde i er der et par meget mere ekstramateriale, såsom et nyt sportsratt, opvarmede bageste sæder samt elektrisk justerbare forsæder med en hukommelsesfunktion. Trimmene på instrumentbrættet såvel som dørkort er ligeledes blevet byttet til børstede aluminiumserstatninger.
Den mest overkommelige Panamera 4 Platinum-udgave drives af en 2,9-liters V6-benzinmotor, der etablerer 325bhp såvel som 450Nm drejningsmoment. Strøm går til alle fire hjul gennem en otte-trins automatisk gearkasse, såvel som Porsche siger, at den kan få fra 0–62 km / h på 5,3 sekunder.
E-Hybrid-designet har nøjagtigt den samme 2,9-liters V6, selvom det understøttes af en elektrisk motor såvel som en 17,9 kWH-batteripakke, hvilket øger strømmen såvel som drejningsmoment til henholdsvis 456bhp såvel som 700nm. PHEV -drivkraften sænker bilens 0–62 mph tid til 4,4 sekunder.
Porsche siger, at Panamera 4 E-Hybrid kan dække til 35 miles på elektrisk strøm alene, så meget som 85 km / h. Den elektriske support er ligeledes til gavn for bilens brændstoføkonomi med en erklæret bedst-case-situation på 142,2 mpg.
Klik nu lige her for vores omfattende evaluering af Porsche Panamera …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *