Mitsubishi til at lancere New Ford Fiesta Rival

Mitsubishi er på udkig efter at bruge sin nye position som en del af Renault-Nissan Alliance til at producere en Ford Fiesta-Rivalling Supermini. Det ville dele sin platform og mekanik med den næste generation af Renault Clio og Nissan Micra og forventes at erstatte den mindre Mirage i Europa. Vores eksklusive billede viser, hvordan den nye bil kunne se ud.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mitsubishis Corporate Vice-President og produktplanlægningsleder Vincent Cobee fortalte os: ”Det er mindre at tale med Auto Express før sidste uges Tokyo-motorshow og fortalte os:” Det er mindre at bygge en skræddersyet vicepræsident og produktplanlægningshoved Vincent Cobee. Så er vi på udkig efter at bruge Renault og Nissan platforme i det segment? Svaret er ja. ”
• Bedste Superminis til salg lige nu
Cobee, der tiltrådte Mitsubishi fra Nissan, da det købte en andel på 34 procent i firmaet tidligere på året, indrømmede, at lanceringen af ​​SUV’er som den næste Outlander var den “umiddelbare prioritet”, men at B-Segment Small Automobiles udgjorde “30 pr. Per Cent af den globale efterspørgsel ”. Han sagde også, at det ville være “ekstremt hårdt” at imødekomme emissionsbestemmelser uden en supermini.
Renaults næste Clio forventes at ankomme i 2018 ved hjælp af en ny platform, og Mitsubishi låner denne arkitektur sammen med Renaults tre-cylindrede Turbo-benzinmotor.
Mitsubishis nuværende britiske chef Lance Bradley, der vil træde ned fra sin rolle i marts næste marts, bekræftede sidste år, at Mirage -udskiftningen også ville indeholde en fuldt elektrisk variant i fremtiden. Det er endnu ikke klart, om den nye lille bil vil tage Mirage -navnet i Storbritannien. En potentiel mulighed ville være at genoplive Colt-badget fra mærkets tidligere generation af Supermini, der blev skudt tilbage i 2013.
Kan du lide udseendet af vores eksklusive image? Fortæl os nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *