Uncategorized

Aston Martin V8 Vantage N430 og DB9 Carbon Editions til Genève 2014

Aston Martin forbereder Fås i Carbon White Guise. De nye modeller markerer 101 år med Aston Martin -produktion, med mekaniske og kosmetiske ændringer, der markerer dem over standardmodellerne.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Begge Aston Special Editions er dekoreret med carbonfiberbeklædning indefra og ud. Vantage N430 er tilgængelig i coupe- eller roadster -form og har nye smedede legeringshjul, aerodynamiske justeringer, et nyt sort frontgitter, forlygters bezels, halerør efterbehandlere og klare baglygter med sorte omgivelser. N430 fås også med den valgfri Club Sports Graphics -pakker inspireret af det radikale CC100 Speedster -koncept afsløret sidste år.
Under huden har Aston indstillet standard 4,7-liters V8 til at udvikle 430bhp-matchende effekten af ​​V8 Vantage S-med strøm ført til baghjulene gennem en seks-trins manuel eller valgfri syv-trins sportsskift gearkasse. En sportsudstødning, opgraderede bremser, afstemt suspension og et hurtigforholdsstyringsstativ er også monteret som en del af opgraderingerne.
Eksklusiv detaljering indeni inkluderer, kulstofskærmplader, N430 sæde logoer, sorte magnesium-skift og et læderratt med kontrasterende syning. Sæderne er udformet af kulfiber og Kevlar, hvilket hjælper med at kaste 20 kg vægt og er beskåret med et indrykket alcantara -mønster.
Aston Martin DB9 Carbon Editions
DB9 Carbon Black og Carbon White Editions har ikke kun lette carbonfiberkosmetiske justeringer, men er også tilgængelige som Volante -modeller. De stilfulde GT-biler drives af de samme 510bhp 6,0-liters V12, der findes i standard DB9. Eksklusive funktioner inkluderer carbon fiber strejker og sorte vindues omgivelser. Inde i mellemtiden matcher farvede accenter skyggen af ​​bremsekalliperne og skræddersyede kulstofplader er monteret på vinduerne.
Priser fra £ 89.995 Special Edition Vantage kræver en præmie på £ 3.915 over Standard V8 Vantage. DB9 Carbon Black og Carbon White er prissat efter anvendelse på en af ​​Astons 147 UK -forhandlere. Forvent en prismærke på over 133.080 £ opkrævet for standardmodellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *