Uncategorized

Den britiske produktion af bilindustrien ned i tredje måned i træk

Antallet af biler, der blev bygget i Storbritannien, faldt 14% i juni til 137.000 enheder, den tredje måned i træk med faldende produktion.
Output i første halvår faldt 3% til 867.000, men er stadig på det næsthøjeste punkt i 12 år, ifølge data fra Society of Motor Producenter and Traders (SMMT).
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Facelifted Nissan Qashqai -produktion starter officielt i Sunderland
79% af de britiske byggede biler blev eksporteret til oversøiske købere mellem januar og juni, det højeste i fem år, mens efterspørgslen fra det britiske marked faldt 10% til 183.000 enheder.
Mike Hawes, administrerende direktør for SMMT, sagde, at Storbritanniens kommende udgang fra Den Europæiske Union ramte investorens tillid og tilføjede: ”Brexit -usikkerhed hjælper ikke investeringer og vækst er stoppende. Regeringen har været i ‘lytning’ -tilstand, men nu skal den lægge på bordet de konkrete planer, der vil sikre sektorens fremtidige konkurrenceevne. ”
• Bedst sælgende biler 2017
En uafhængig prognose for SMMT antyder, at produktionen vil stige i andet halvår takket være frigivelsen af ​​nye modeller, herunder Range Rover Velar, Jaguar XF Sportbrake og ansigtsløftede Nissan Qashqai.
SMMT har også antydet, at en dårlig Brexit -aftale kunne reducere det valgte valg for britiske bilkøbere, da producenterne beslutter ikke at sælge visse modeller i dette land.
Er du enig i, at Brexit -usikkerheden påvirker motorindustrien? Fortæl os dine tanker i kommentarerne …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *