‘Tesla bliver nødt til at arbejde hårdere for at bo øverst’

Det ser ikke ud til så længe siden, at hvis du ville have en elbil i England, kunne du vælge enten et Nissan -blad eller en Tesla. Hastigheden af ​​acceleration (undskyld!) På EV -markedet, især i løbet af de sidste 12 til 18 måneder, har været intet mindre end utroligt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nu er det nuværende Nissan Leaf ikke længere en fremtrædende model, selvom den kommende Ariya kunne vende mærkets EV -formuer. Men Tesla er stadig øverst i sit spil, som de nylige salgstall viser, med Model 3 ofte en af ​​Storbritanniens største solgte biler.

Tesla Model Y vs Audi Q4 E-Tron: 2021 Group Test Review

Denne uge har vi sat Tesla på prøve, da Model Y står over for den strålende Audi Q4 e-tron. Dette falder sammen med, at Tesla åbner ordrebøgerne for modellen Y i England, selvom der på ægte Tesla -måde stadig ikke er nogen bekræftelse af, hvornår de første biler faktisk vil være sammen med britiske kunder. Det, der er sikkert, er, at vores tvillingtest er tæt.
Tesla har altid gjort tingene anderledes, hvilket er en af ​​grundene til, at vi vurderer mærket og dets biler så højt. Og Elon Musk har altid sagt, at han byder konkurrencen velkommen; Jo flere EVS jo merrier, regner han.
Men det vil gøre tingene hårde for Tesla i fremtiden. Har aldrig et bilfirma, og dens modeller er blevet så nøje undersøgt af rivaler (eller så polariserede udtalelser fra bilfans). Rivaliserende bilfirmaer drejer deres forretninger til at blive software-første organisationer, ligesom Tesla, mens nystartede virksomheder som Fisker har taget Musks rent ark-af-papir-tilgang.
Så kan Tesla forblive foran? Det ser ud til, at firmaets tech -historie bare fortsætter med at rulle videre med nyheder om en ny platform, der integrerer batterierne i bilens struktur, hvilket betyder færre dele, mindre vægt og større rækkevidde. Så når Model YS ruller ud af den nye tyske fabrik, kan de se ud som om de gør nu, men teknologien kunne være meget anderledes. Og sådan begynder Teslas rivaler også at tænke.
Find ud af det seneste på Teslas cybertruck her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *