Uncategorized

Nissan afslører fire nye ideer til forhåndsvisning af Electrification Drive

Nissan afslørede for nylig sin elektrificeringsstrategi, hvilket bekræfter, at den ville introducere 23 elektrificerede designs mellem nu såvel som 2030. 15 af disse køretøjer vil være rene elektriske køretøjer samt Virksomheden har forhåndsvisning af nøjagtigt, hvordan et par af dem vil se ud med disse fire nye koncepter.
Den allerførste af flokken, kaldet Nissan Chill Out, er ikke så langt væk fra virkeligheden. Det vil formere sig ind i mærkets erstatning for bladet, som vil gå i produktion i midten af ​​dette årti, hvilket fører til fremme af Nissans genopfundet Sunderland EV Hub.

15 nye Nissan EV’er at introducere i 2030 i elektrificeringsdrev

Chill Out er en coupe-suv, der er oprettet for at konkurrere med Citroen E-C4. Det har ligeledes det nøjagtige samme stilsprog som Nissans større næste generations EV, Ariya, der deler nøjagtigt de samme smalle forlygter, U-formede gitter såvel som fejet bagudskærm.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det er baseret på mærket CMF-EV-understøttelser såvel som drevet af Nissans dobbeltmotor, firehjulstræk E-4orce Electric Powertrain, som begge ligeledes viste Ariya. Imidlertid indikerer Chill Out’s noget mindre dimensioner, at den sandsynligvis vil omfatte en mindre batteripakke end Ariyas 87KWH -enhed.
Nissan skal endnu ikke verificere nøjagtigt, hvor meget strøm E-4orce-systemet vil gøre i den eventuelle produktionsversion af chill out, men det firehjulstrækte Ariya tilbydes med en mulighed for tre output. Den billigste version skaber 275bhp, Mid-Range-design har 302bhp såvel som flagskibsvarianten producerer en enorm 389bhp såvel som 600Nm drejningsmoment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *