Uncategorized

Volkswagen bekræfter, at Project Trinity vil komme ind i produktionen i 2026

Volkswagen opkræver forude med sin elektrificeringsstrategi, hvilket bekræfter, at dens spil-skiftende Project Trinity EV vil gå i produktion i 2026.
Virksomheden hævder, at Project Trinity leverer opladningstider, der er “så hurtige som tankning” af en benzinbil og siger, at EV vil sætte nye standarder for driving range. Volkswagen har endnu ikke bekræftet en figur, men mærket er fast ved, at dets nye arkitektur vil gøre Project Trinity til klasselederen takket være et fokus på at reducere vægt – en nuværende svaghed i EVS.

All-Electric Volkswagen ID. California Campervan annoncerede

VW vil også markant fremme autonom køreteknologi med Project Trinity. Fra lanceringen tilbydes EV med niveau 2 -driverhjælpsteknologi, ikke i modsætning til mange systemer på markedet i dag.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette er dog bare begyndelsen, da bilen vil indeholde al den nødvendige hardware til niveau 4 automatiseret kørsel – og funktionen låses op, så snart reglerne tillader det. Det betyder, at bilen kan køre selv (normalt inden for et specifikt geohegnet område) uden behov for tæt menneskeligt tilsyn eller intervention.
Systemet antager så meget kontrol over køretøjet, at chaufføren kunne rette deres opmærksomhed på andre spørgsmål, såsom online shopping eller svar på e -mails. Lovgivningen har været langsom med at reagere på sådan teknologi, men Mercedes har for nylig fået godkendelse fra den tyske regering for et lignende niveau 3 -system og banet vejen for andre producenter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *