Uncategorized

Kørelicensgyldigheden udvidet i 11 måneder

Chauffør- og billicensbureauet har annonceret en endnu mere udvidelse til gyldigheden af ​​fotokortkørelicenser, med dem, hvis kort skulle udløbe mellem 1. februar og 31. december 2020 automatisk med 11 -Månederne føjede til deres korts udløbsdatoer.
Flytningen følger en syv-måneders forlængelse, der blev annonceret i juni, som gjaldt dem, hvis licenser skulle udløbe mellem februar og slutningen af ​​august. Ved at udvide ordningen, der også gælder for bilisternes ret til at køre, indtil slutningen af ​​året vil DVLA reducere pres både på sit eget personale og bilister.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

En række biludtrykkere har kontaktet os, der klager over, at DVLA har været langsom i behandling af applikationer relateret til både biler og licenser. Som adskillige andre organisationer er DVLA blevet påvirket af coronavirus, der beder personalet om at arbejde hjemmefra og lide arbejdstagermangel på grund af sygdom. Kørekortet fotokard blev indført i 1998, og med over 45 millioner licenser i omløb er det en betydelig udfordring at administrere de 10-årige kort.

Nuværende bilforbrug på lignende niveauer som maj 2020 på trods af lockdown

DVLAs administrerende direktør, Julie Lennard, sagde at være i stand til at køre er “en livline for millioner af mennesker”, og fotokardforlængelsen “garanterer, at det at kunne køre om administratoren eller de tilknyttede omkostninger ved fornyelse af deres licenser.
Lennard tilføjede: ”Den kortvarige udvidelse er automatisk, og chauffører behøver ikke at gøre noget. Drivere, der allerede har ansøgt om at fornye deres fotokortkøringslicens eller ret til at køre, kan typisk fortsætte med at køre, mens vi behandler deres ansøgningstilbud, som de ikke har fået at vide af deres læge eller optiker, at de ikke burde køre. ”
Klik her for at læse om, hvordan den nye bilindustri lider under Coronavirus -krisen …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *