Bespoke McLaren 720s MSO afsløret på Pebble Beach

McLaren har afsløret en engangs MSO McLaren 720s på den eksklusive Pebble Beach Concours d’Elegance-begivenhed i Californien.
Mærkets specialoperationsafdeling har malet kunden bestilt 720’erne i Fux Fuchsia, en lys lilla farve, der ikke er forskellig fra den berømte Rubystone -rød produceret af Porsche for sine 964 Rs i 1992.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste supercars til salg
Denne engangskunde 720’ere har også lette sorte legeringshjul med fux fuchsia-detaljer, samt subtile blink på rattet, bagspejl og døre. Disse antydninger til kropsmatchende maling supplerer det hvide læder interiør. Derudover er MSO færdig med udstødningspidserne i stealth grå og carbon fiber trim dele for at afslutte udseendet.
7

Denne unikke farvekombination er blevet bestilt af en langvarig McLaren-kunde og velkendt bilsamler, Michael Fux. Filantropisten og iværksætteren siges at eje en samling til en værdi af over $ 55 mio. (£ 42,7 mio.), Inklusive en 12c i McLaren Orange, en skræddersyet 12c edderkop i lilla og en P1 -hyperbil i en unik grøn skygge.
• McLaren afslører skræddersyet 720S MSO -hastighed
Der er ikke afsløret nogen pris, men med standard 720’erne, der koster £ 208.600, vil dette MSO -eksempel sandsynligvis have kostet hr. Fux betydeligt mere. MSO McLaren 720’erne vil blive afsløret på offentligheden på Pebble Beach Concours d’Elegance på konceptets græsplæne søndag.
Kan du lide udseendet af engangs McLaren 720S MSO på skærmen på Pebble Beach? Fortæl os nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *