Uncategorized

Ny specialudgave Ford Ranger Raptor introducerede

Dette er den nye Ford Ranger Raptor Special Edition. Det er en version med begrænset kørsel af pick-up, der indeholder en håndfuld stylingrevisioner indeni såvel som ud. Produktionen vil være begrænset til omkring 700 enheder for hele Europa, hvoraf ca. 50 kommer til Storbritannien.
Priserne er endnu ikke officielt frigivet, men forudsat at opgraderingens art forventer vi en præmie på omkring £ 1.500 over den grundlæggende afhentning, hvilket vil skubbe til dens startomkostninger forbi £ 50.000-mærket. Allerede leveringer forventes at dukke op i oktober.

Bedste pick-up lastbiler 2022

Udvendige justeringer over de grundlæggende ranger raptor inkluderer mat sorte racerstriber, røde trækkroge samt en mat sort overflade til hjulbueudvidelser, front såvel som bagkofanger, dørhåndtag samt radiatorgitter. Købere har ligeledes en mulighed for tre farver, kaldet Performance Blue, dominerende grå såvel som Frozen White.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Indvendigt har den specielle udgave design nye røde syning på rattet, instrumenthul såvel som dørkort sammen med læderbeklædning såvel som en hengiven raceway grå gauge -klynge. Ligesom den grundlæggende model er der ligeledes et otte tommer infotainment-system.
Den specielle udgave Ranger Raptor ligner mekanisk den grundlæggende Raptor-afhentning, hvor købere får et 150 mm bredere spor, 51 mm højere turhøjde såvel som nogle upratede Fox-støddæmpere. Lastbilens glans sorte legeringshjul er ligeledes skoddet i generel grabber at3-terræn dæk, som Ford-stater giver meget bedre greb på løse overflader.
7

Det drives af en turboladet 2,0-liters firecylindret dieselmotor, der skaber 210bhp såvel som 500Nm drejningsmoment. Strøm sendes med en 10-trins automatisk gearkasse til et firehjulstrækkesystem, der administreres af Fords Terrain Administration Tech.
Drivetrain har afsat indstillinger til græs, grus samt sne, mudder samt sand samt klippebeløb, ud over en “uovertruffen off-road performance” -indstilling kaldet Baja-tilstand. Det sidstnævnte valg ringer tilbage til trækkraftkontrollen, skærper gashåndtagens respons såvel som tons et mere aggressivt gearkassekort, der holder gear i længere tid såvel som skifter hurtigere.
Der er ligeledes en iørefaldende ny tagline til Ranger Raptor Special Edition. Ud over det ekstra udstyr inkluderer Ford-stater, at afhentningen inkluderer “ekstra dårlig røv som standard.”

For at demonstrere dette frigav Ford en kort spaghetti-vestlig film, kaldet “The Good, The Poor såvel som Bad-RSE,” hvor den specielle udgave Ranger Raptor Stars. Det blev filmet på nøjagtigt det samme spanske sted som pick-up’s originale introducer-video bagfra i 2018, som ligeledes opstår for at være et autentisk spaghetti-vestligt sæt.
Nu tjekket vores nedslidte af de allerbedste pick-up-lastbiler til salg ved at klikke her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *